close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Supraveghere video (CCTV), control acces

  Servicii de instalare sisteme de detectie, de supraveghere video, sisteme de control acces și de alarmare la incendiu

  Arcnet Projects SRL

  Protejati oamenii si proprietatile cu ajutorul tehnologiei de supraveghere sau alarmare

  Oferim solutii de securitate si siguranta personalizate, care va ajuta sa identificati si sa gestionati eficient riscurile fizice si daunele materiale. Utilizand cele mai recente tehnologii, va punem la dispozitie un management de securitate la nivel inalt, adaptat nevoilor dvs.

  In prezent, nevoile companiilor, intreprinderilor si institutiilor cu privire la securitate si protectia bunurilor, personalului si proprietatilor sunt din ce in ce mai complexe si diverse. Suntem pregatiti sa satisfacem aceste nevoi cu expertiza noastra in domenii precum supravegherea video, solutii integrate de securitate, control acces, detectie si alarmare antiefractie, precum si detectia incendiilor si evacuarea.

  De la consultanta si instalare, la mentenanta si suport, suntem partenerul de incredere in protejarea afacerii si proprietătii dvs.

  Suntem gata sa punem la dispozitie serviciile și expertiza noastra, in interesul clientilor nostri. Colaboram contractual cu diversi beneficiari:

           –   autoritati si institutii de stat: spitale, clinici medicale, universitati, licee, scoli, spatii de cultura, etc.

           –   persoane juridice: spatii comerciale, intreprinderi, sedii de firme, fabrici, ateliere productie, spatii logistice, depozite, etc.

           –   persoane fizice: case, vile, anexe, etc.

  La fiecare proiect pe care il gestionam, noi, cei de la Arcnet Projects SRL, ne-am asumat obiectivul de a oferi servicii de instalare de cea mai inalta calitate, asigurandu-ne ca sunt efectuate exclusiv de tehnicieni si ingineri certificati ai echipei noastre, cu experienta vasta in operarea sistemelor.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles