close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Statii incarcare auto

  Solutii de incarcare pentru zonele rezidentiale si comerciale

  Arcnet Projects SRL

  Construim o infrastructura adecvata pentru vehiculele electrice și hibride

  Indiferent de nevoile dumneavoastra, echipa noastra de experti de la ArcNet Projects SRL, ofera solutii personalizate si eficiente de incarcare pentru masini electrice si hibride. De la instalarea si configurarea statiilor de incarcare la consultanta si tranzitia catre o mobilitate electrica durabila, suntem aici pentru a va ajuta.

  In plus, ne pasa de mediu si vrem sa contribuim la protejarea planetei noastre.

  Ne dorim sa va oferim o solutie de incarcare comoda, sustenabila si ecologica pentru masina dumneavoastra electrica prin integrarea statiilor de incarcare electrice cu propriile panouri solare.

  Solutia este disponibila in cadrul infrastructurii dedicate incarcarii autovehiculelor din gama electrica si hibrida plug-in.

  Prin instalarea unei stati de incarcare la domiciliu, economisiti bani si timp, deoarece aceasta este un adaptor eficient intre masina ta electrica si reteaua de curent.

  Contactati-ne acum si lasati-ne sa va ajutam sa luati decizia potrivita pentru nevoile dumneavoastra de incarcare electrica.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles