close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Paratrasnete si impamantari

  Instalare sistem de paratrasnet si impamantare, cu rol de scut

  Arcnet Projects SRL

  Serviciile noastre includ atat consilierea, cat si executarea de instalatii de protectie impotriva trasnetelor. Trasnetul este o forma de descarcare electrica intre nori și pamant, spre deosebire de fulger, care este o forma de descarcare intre norii aflati la altitudini diferite.

   

  Instalatia de paratrasnet pe care o recomandam protejeaza cladirile impotriva loviturilor directe de trasnet si trebuie conectata corect la impamantare. De asemenea, trebuie sa respecte standardele adecvate si sa fie realizata din materiale certificate.

  Este mai bine sa luati masuri preventive, cum ar fi instalarea unui paratrasnet, decat sa gestionati consecintele negative ale unei posibile descarcari electrice. Prin aceasta abordare proactiva, puteti evita sa va confruntati cu luni de dificultati si cheltuieli pentru repararea sau inlocuirea proprietatii afectate.

  Instalatiile de paratrasnet sunt o parte cruciala a sigurantei la domiciliu, sau unitatile de productie. Trasnetele ajuta la protejarea cladirilor impotriva trasnetelor si pot preveni, de asemenea, incendii cauzate de supratensiuni. Avand in vedere acest lucru, este important sa gasiti experti de calitate care sa instaleze paratrasnetul corect pentru imobilul, sau unitatea dvs. de productie.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles