close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Montaj panouri fotovoltaice

  Energia solara este viitorul iar instalatia fotovoltaica reprezinta alegerea excelenta pentru cei care doresc sa-si produca propria energie electrica

  Arcnet Projects SRL

  Sisteme fotovoltaice on grid, off-grid si hibrid

  Valorificarea energiei naturale a soarelui poate reduce dependenta proprietarilor de imobile de furnizorii traditionali de utilităti, cu un sistem fotovoltaic propriu contribuind la reducerea semnificativa a costurilor lunare cu electricitatea (pana la eliminarea lor completa).

  Consiliere si executie

  Punem in slujba dumneavoastra, expertiza specialistilor nostri acreditati

  Colaboram impreuna cu clientii nostri pentru a identifica nevoile lor de consum de energie electrica si oferim solutii tehnice personalizate pentru sistemele fotovoltaice care sa se potriveasca cel mai bine acestor nevoi.

  Cea mai potrivita solutie fotovoltaica pentru nevoile dumneavoastra ar putea fi:

  Sistemul on grid. Acesta se conecteaza la reteaua publica si produce energie electrica pe timpul zilei, cand soarele straluceste, fiind utilizata in cladirea in care sunt instalate, pe masura ce este produsa.

  Sistemul off-grid. Acesta este echipat cu acumulatori puternici care stocheaza energia produsa de panourile fotovoltaice si care nu a fost consumata de consumatorii din cladirea in care sunt instalati. Aceasta energie este pastrata in acumulatori si poate fi utilizata atunci cand este nevoie.

  – Daca doresti sa fii complet independent de penele de curent, cea mai buna optiune este sistemul fotovoltaic hibrid. Acesta combina avantajele sistemulelor on-grid si off-grid.

  Indiferent de optiunea pe care o alegi, independenta energetica iti ofera acces la o sursa de energie inepuizabila si gratuita, transformandu-te intr-un prosumator. Astfel, in viitor, poti produce energia necesara pentru consumul propriu si poti vinde surplusul de energie inapoi in retea, generand astfel un venit suplimentar.

  In plus, poti beneficia de sisteme de finantare prietenoase, usurand astfel procesul de instalare a sistemului fotovoltaic.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles