close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Despre noi

  Arcnet Projects SRL - firma instalatii electrice, fotovoltaice

  Daca sunteti in cautarea unor servicii electrice profesionale si complete, suntem aici pentru a va oferi exact ceea ce aveti nevoie!

  De la alimentarea cu energie electrica a constructiilor noi, pana la modificarea și extinderea instalatiei electrice curente, de la montajul unui sistem fotovoltaic eficient si durabil, si ajungand la executia instalatiilor electrice de legare la pamant, paratrasnete, montarea tablourilor electrice, suntem specialistii de care aveti nevoie.

   

   

  Pe langa acestea, oferim si servicii de retele electrice de curenti slabi, inclusiv retele de date si telefonie, retele de supraveghere video (CCTV) si sisteme de detectie si avertizare incendiu.

  Specializati in construirea si instalarea sistemelor de instalatii electrice de joasa tensiune pentru:

  > cladiri comerciale (hoteluri, birouri, unitati medicale, amenajari interioare)

  > spatii industriale sau rezidentiale

  > institutii si autoritati publice

  Ne angajam sa va furnizam o instalatie electrica sigura si eficienta care sa raspunda nevoilor dumneavoastra. Avem toate acreditarile și autorizatiile necesare din partea autoritătilor competente, astfel incat sa va asiguram ca proiectul dumneavoastra de instalatii electrice va fi realizat in conformitate cu normele și standardele actuale.

  Suntem deschisi sa discutam proiectele dumneavoastra si sa gasim impreuna solutii optime pentru nevoile dumneavoastra. O simpla convorbire telefonica poate fi începutul unei colaborari fructuoase.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles